NodisMed - Ghid medical de sanatate

Forum de discutii medicale

Forumul medical NodisMed nu are rolul de a inlocui relatiile dintre pacienti si doctori, ci de a le sustine! Raspunsurile la intrebarile dumneavoastra de pe forumul medical NodisMed sint oferite de catre membrii siteului si reflecta opiniile personale ale acestora. NU tratati ca atare sfaturile si opiniile oferite pe acest forum, chiar daca acestea sint oferite de catre un doctor sau o clinica medicala. INTOTDEAUNA consultati medicul de familie inaintea luarii unei decizii cu privire la sanatatea dumneavoastra. NodisMed Magazin nu are obligatia de a monitoriza acuratetea sau continutul comentariilor de pe acest site. NodisMed nu va cenzura NICIODATA punctele de vedere ale utilizatorilor.

Pentru a putea publica un subiect, o intrebare sau pentru a raspunde intrebarilor celorlalti utilizatori trebuie sa fiti inregistrat pe site.
  • Arsuri

In luna Ianuarie am inceput o relatie sexuala cu un nou partner. Dupa fiecare contact sexual am dezvoltat infectie urinara tratata in ficare luna cu diferite antibiotice la sfatul medicului urolog. In aceasta perioada am dezvoltat candidoza tratament ce a fost realizat atat de mine cat si de partener. In schimb dupa fiecare contact sexual in decurs de 24 ore apar senzatii puternice de arsuri interne localizate la nivelul vezicii urinare. Ce poate fi si la ce doctori ar trebui sa ma adresez. Multumesc

Autor: Nicoleta Popescu Data: 2011-05-05

Statistici Forum

Utilizatori inscrisi: 432

Ultimul utilizator: danaiela

Total mesaje: 78

Ultimul mesaj: 2012-05-09